mood ke laut, berenang.

keadaan bilik sekarang sangatlah frustrating. bersepah barang barang yang bawak balik dari kolej, jumaat lepas. kenapalah banyak SIKIT sangat barang ko ni nana!? adei. penat penat. tadi rasa macam dah kemas. tak habis lagi? baju je dah 2 beg. menggunung semua atas katil. 
________________

hari ini seharian berada di dalam bilik. kenapa? sebab seriously tak ada mood langsung. rasa macam nak telan orang je. nak marah, nak jerit semua ada. daripada tak pasal pasal bergaduh dengan orang, baik kurung diri sendiri jauhhh dari orang lain. nanti ada pulak yang terasa hati. kenapa macam ni nana? ko dah lama sangat sangat tak buat perangai macam ni. kenapa hari ini tiba tiba buat balik? hmpfh. 

kerja mengemas bilik pun tak dapat nak elokkan balik mood yang serba tidak seimbang ni. sepatutnya bila saya dah mula mengemas, akan elok balik. tapi ini tak? haih. sabar je lah banyak banyak. tadi dah tidur, ingatkan bangun boleh elok balik jugak, pun no use. hmpfh. i know, ini semua bergantung kepada minda, bukan hati dan perasaan je. tapi tapi.. entahlah. tak apa. nanti saya cuba elokkan diri sendiri balik. sebelum ini pernah buat dah, BANYAK KALI, i'll do it again, one more time. insyaAllah. :) 
tak boleh solat rupanya.
adei. =.='

4 comments

mimieux said...

study mane neh? =)

Nana said...

UTM KL. :) why?

mimieux said...

juz asking =)
sbb u ade mention UTM..
then igt UTM jb.=)

Nana said...

oh alright :)
urself? study mana?