let me shop and no one gets hurt.

petang ni bertolak balik ke UTM. wuh! happy benci gila bila kena balik sana balik. haih. kenapa lahh exam ni lambat sangat habis? wahai kawan kawan, korang semua bila balik? ke dah sampai dah? kee tak balik langsung?
________________

ehem. guess what? pagi tadi pergi shopping dengan mak lagi. MWAHAHAHAHA. mak lahhh. dia yang ajak pergi teman dia beli barang. then lepas tu TERnampak baju cantik, lepas tu TERbeli. mak tanya, "kakak nak ke baju ni?" and dengan sopan santunnya sambil sengih besar besar saya jawab, "kalau mak nak beli. HEE." so, last last: 2 baju, 1 cardigan, 2 selendang. hahaha! sukeee. 

thank you mommy!
Ginger sibuk tidur time orang tengah tukar cadar.

6 comments

ForWhat Mok said...

wah seronok nyer terbeli... haha
kitorang dah selamat sampai utm dah...

Nana said...

oh eh? haha. okayy korang lagi awal ;P

LORD ZARA 札拉 said...

terbeli ok?
terbeli~

kih3~

Nana said...

haha. TERbeli :P

Nana iidyLL said...

sm name...suke2....:)....
slm knl dr nana utk nana

Nana said...

oh thanks nana haha :)