jom lari sambil baldi atas kepala, nak?

kepada si jantung hati: you made me smile so wide lah! everyday pun macam itu. this morning, you were super. bangun pagi je, dah call && suara masing-masing pun macam apa je baru bangun tidur. & we laughed to each other. and thats what made you special. I LOVE YOU.
_______________

hari ini adalah hari yang sangat, i repeat sangat membosankan. despite the fact that si jantung hati is always there to save the day. you're my Superman! teehee. ehem. okayy, ignore sebentar tulisan yang tertera di atas. terima kasih. err. kenapa hari ini sungguh membosankan? sebab kawan-kawan rapat semua dah balik rumah! haih. menci betul bila semua dah balik rumah, dah best-best dekat rumah, while im stuck here in KSJ. nak balik rumah, mak tak bagi. haih. apa je nak dibuat di kolej ni? zero! sometimes i feel like running around the college with a bucket on my head, and yell: I DONT KNOW WHAT ELSE TO DO AND THIS IS WHY IM DOING THIS! BECAUSE THIS SEEMS SO MUCH FUN! AAAA! 

okayy. NOT gonna happen. quit with you imagination, guys. =.='
whatever. moving on..

i have my iPod Shuffle and iPod Touch with me. tapi, tak pernah yang nak guna. i mean, Shuffle tu tak payah cakap lah. yang itu memang selalu guna. kecik je, senang bawak. but not Touch. that one, malas guna sebab ianya terlalu besar. okayy, best tu memang lah best. macam-macam boleh buat dengan Touch. tapi, entah. tak rasa nak guna je. hee. tapi tapi, tadi charge balik, && rasa macam nak guna balik. so, iPod Touch, i'll be using you from now on. Shuffle? ehem. tolak ke tepi buat sementara waktu. maaf ye. :)
update status di Mukabuku.

2 comments

ifah said...

cube tny mak, ad tak sedare ke jiran ke masuk HKL or IJN. huhu
blh hlg bosan...

Nana said...

kenapa HKL or IJN?