im only me when im with him

tak tidur lagi. padahal dah nak pukul 3 pagi. dok main Baking Life. haha. && tunggu si jantung hati.
p/s: good luck to my friend, Razmi for your MUET & exam 2.30petang ni. i da balik rumah dah weh! haha.
________________

nak cerita pasal Taylor Swift. hee. *sengih besar-besar*
suka gilaa semua lagu dia. superb! dia SANGAT cantik orangnya. tadi buka YouTube, cari video klip lagu Neyo - One In A Million, then tekan sana tekan sini, keluar Taylor Swift - You Belong With Me. teringat zaman dulu dulu, lagu ini lah yang selalu sangat berkumandang di telinga. haha. 

kenapa?

senang cerita, jalan cerita lagu ini, video klip lagu ini, ada kaitan dengan saya. TAPI! bukan part yang "she wear short skirts, i wear t-shirts" or or "she wears high heels, i wear sneakers" && semua tu lah. alaa, you know what i mean. bukan yang detail detail mengarut mengarut tu. buang semua yang tak patut tak patut. cuma, jalan ceritanya je yang sama. 


my ending pun sama macam dalam video klip. :)
EXCEPT the kissing part! haha.


i love you KAM.

2 comments

salwana.aziz said...

sweet.. sye tau 2.. ha3...nana...happy2 always

Nana said...

haha. thank you wana comel :)