husband yang comel

yay! nak pergi Johor nak pergi Johor nak pergi Johorr! tak sabar je rasa. HEE. 
_________________

tadi pagi saya pergi Shah Alam dengan mak. ke Stadium Shah Alam, ada Pasar Tani Mingguan. memang boleh kata setiap hari Ahad mesti pergi sebab mak suka beli ikan untuk Garfield dekat sana. gedik Garfield tu tak nak makan ikan lain! nak ikan kembong je. =.='

so soo, tadi tengah tengah mak sibuk memilih ikan, saja saja lah perhati orang sekeliling. macam macam gaya ada. terhibur jugak tengok keletah orang ramai. haha. oh. && ada sesuatu yang menarik perhatian saya: lelaki tengah sibuk beli barang dapur. aww. COMEL GILAA! personally, i admire those men yang sanggup pergi ke pasar, belikan isteri barang barang dapur. or if tak pun, teman isteri pergi sekali. sweet je tengok. haha. ada je, yang if malas nak tolong pilihkan, dia akan setia tunggu dekat belakang isteri dengan troli di tangan. ada yang baca paper la, merokok la, ada jugak yang tengokk je wife dia beli. aww.

pakcik, maaf ye saya ambil gambar pakcik dari belakang curi curi. tolong jadi model sekejap je. :D
nak husband macam ni jugak boleh?

No comments