how i hate you now

yay! hari ini dah hari Jumaat. malam ni balik ke rumah. woot woot! 
Garfield & Ginger sayangg, kakak rinduuuuu. hee.
________________

er. tak tahu nak tulis yang mana dulu. yang baik dulu ke? yang buruk dulu? hmpfh. orang kata, mulakan dengan langkah kanan, maknanya yang baik dulu, so okay. i'll write yang baik dululah. 

yang baik:
Alhamdulillah lepas sudah satu lagi cabaran dan dugaan, iaitu, paper Calculus. wuih. LEGAA!

yang buruk:
wargh! PAPER CALCULUS SENANG SUSAH GILAAAAAAAAAAAAAAAA! GILA GILA GILA!
rasa macam nak menangis je masa buat soalan tu. wuu. kenapalah buat soalan yang susah sangat, wahai tukang pembuat soalan? haih. tak kesian dekat saya ke? penat belajar Calculus pagi petang siang malam, sampai senget senget kepala otak. :(

yang tak-tau-baik-atau-buruk:
kita tunggu je lah markah Calculus nanti berapa ye? InsyaAllah, if diizinkan Allah, if ada rezeki, dapat lah tu. if tak ada, hm. segala yang buruk datang dari kita sendiri, yang baik baik semuanya daripada Allah. doa je lah banyak banyak. harap harap pointer tak lari. Amin.
muka lepas keluar dewan. lakonan semata-mata!

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

paper calculus buat ku kejang dulu!

>.<

Nana said...

SANGATTT! haha. menci calculus.