girls of 1-SAW,

bila ada dekat kolej bising nak keluar nak keluar. bila dah ada dekat rumah senyap pulak? aih. tapi tapi, still nak keluar! hee. cuma malas. and and tak tau nak pergi mana. nanti nanti lah.
________________

er. kawan kawan 1-SAW, sorry lah TERlambat post blog pasal kita outing hari tu. malam tu dah penat sangat angkut barang balik rumah, tergolek terus. esoknya, busy tolong mak. tapi lepas tu bila nak buat je, blog buat hal dok loading pusing pusing je tak habis habis. tak boleh tulis jugak. so sekarang ni je baru ada masa. maaf ye. :)

ini gambar gambar kami semua keluar hari Jumaat lepas. hari terakhir semester 1 lah katakan. exam dah habis, apalagi? tanduk semua keluar. HAHA. bestt. sebab saya shopping lagi. beg 1. eheh! tapi tak dapat shopping banyaklah. walaupun ikutkan hati nak je borong segala benda di kedai. tapi tapi, tahannn. haha. 

i'll let the pictures do the talking: 




ktorg makan dekat Kenny Roger's. i ordered: Chicken Macaroni Cheese & Chocolate Extreme Ice Blended. SEDAP!
the best girlfriends.

No comments