ini bukan muffin chocolate.

serious rasa macam nak tembak je jerawat yang tiba tiba muncul dekat muka. amek pump gun kanggg..!
________________

hari ini kena bangun awal pagi. sebab, sekejap lagi Syafa nak datang. ktorg nak pergi kolej, pulangkan semula kunci bilik. hari jumaat lepas tak sempat. thats why lah kena pergi balik hari ini. 

so sementara tengah tunggu Syafa datang, online jap. tadi, time turun bawah, bukak pintu depan, sliding door semua, layan lah si Garfield gemok sekejap. suap dia yang mengada itu makan. tapi sikit je, lepas tu cakap dekat dia, "Garfield, makan sendiri okay? kakak tak nak suap. Garfield kan pandai." eh! nak pulak makan sendiri. hmpfh. nak orang cakap dia pandai. =.=' ye Garfield, ye yeee. 

jiran sebelah rumah ada seekor kucing betina, nama dia Muffin. comel-gemok-besar-sombong-gedik Muffin. haha. dia selalu dating dengan Ginger. sampai tak balik 2-3 hari. PERGI MANA HAH!? haha. kadang kadang if tuan rumah dia (saya panggil Aunty Shiela) tutup pintu, dia akan pergi rumah ktorg untuk makan. sambil sambil tu, jenguk buah hati, Ginger dekat dalam rumah. lepas tu keluar sama sama pergi jalan tah ke mana. so tadi, sempat tangkap dia tengah menyelinap masuk. HAHAH! serious kelakar kot. dok jalan slow sloww ja. padahal dia tahu orang pandang dia. sambil pandang muka kita, sambil tu jalan tertunduk tunduk. gigit jugak kang. haha. 
Garfield single, tak ada girlfriend.
ada mana mana kucing berkenan?

No comments