because they're on sale. HEE!

malam ini abah balik kampung. FREEDOM! hahahaha. confirm confirm lah esok akan keluar jalan dengan mak. bila hari yang sesuai nak balik ke kolej eh? err. selasa pagi, before pukul 9 okay tak? lepas tu terus terkedek kedek pergi exam hall. HAHA. memang tak lahh. =.='
________________

WHOA! lega gila rasaa. tadi baru balik dari Subang Parade. buat apa lagi? SHOPPPINGGGGGG LAHH! wee. suke suke suke! lepas gian. eheh. pergi sana dengan boyrfiend adik, Syafirul. since mak tak bagi pergi sorang. =.=' haih. makk, kakak dah besar dah, dah boleh pergi jalan sorang sorang. hm. tapi faham lah, dia risau, takut apa apa jadi ke. thats why dia suruh ada orang teman. && nasib baik jugak lah Syafirul ada, if tak, ehem memang RM 0.00 lah duit dalam bank tu. hahahaha. okay, tak lawak. saya tak seboros itu ye. 

cuma sempat beli 2 seluar Voir, 1 baju Voir, 1 beg Dorothy Perkins & 1 baju Nicole. oh. and Big Apple untuk adik Syakir dekat rumah. oh oh ohh. && belanja Syafirul Subway & Starbucks. upah tolong teman pergi shopping. haha. because dia cakap dia bosan. cehh!
nak pergi lagi boleh?

6 comments

MiSs aNySs said...

best nya shopping!

Nana said...

BEST GILA! haha :P

aya said...

gila byk shopping! jeles! XD

Nana said...

haha. saje lepas geram. :P

LORD ZARA 札拉 said...

pergh~

hari seterusnya juga shopping?

woot!

Nana said...

saje lepas geram. :D