aktiviti pertama

kalau lah dia tahu, yang saya rindu dia sungguh amat sangat banyak? kalau lah dia tahu. 
_________________

baru berapa hari tinggal kolej, tapi pagi tadi, bila pergi balik, "WHOA! RINDUNYA KOLEJ!" tett! hanya lakonan semata-mata. =.=' pergi sana balik pun sebab nak bagi kunci dekat office je. if tak, harapan lah anak uncle selimin ni nak pergi Kolej Siswa Jaya tu balik semula. kepada Syafawati Hidayah, terima kasih banyak banyak untuk hari ini ye? jasamu dikenang. haha :)

so saya, syafa & sarah pergi Wangsa Walk Mall. alaa, dekat SANGAT dengan kolej. boleh kata tempat bosan bosan ktorg if tak nak makan dekat cafe. tadi makan A&W, sebab syafa teringin. lama tak makan onion rings. walaupun saya suka sangat anti-bawang, tapi untuk onion rings A&W, ia dikecualikan. haha. 
movie Rapunzel sangat best. really. you guys should go watch. or, semua dah tengok dah? err. okayy, i know im outdated in these stuffs. Harry Potter pun tak tengok lagi. apa lah nana! erhh.

the best part of the day? ktorg beli baju untuk baby Khairunnas (baca: welcome little one :)). ehem. tengoklah bakal ibu membeli barang. syafa kata: "kan best ada anak sendiri." 
tak kahwin lagi, so tak tau.
HEH!

No comments