yang sekepala belaka

esok presentation TITAS. kepada rakan-rakan yang belum present lagi tu, bersiap sedia lah yeee? saya nak tengok group korang. haha. mentang-mentang my group present first sekali. hee.
________________

apabila Test II Calculus sudah berakhir petang tadi, gegurl 1-SAW, semua jadi lebih pandai lebih bengong. kenapa? terlalu banyak nombor dalam kepala kot? formula semua dah keluar dah, otak pun kosong. HAHA! 

tadi dinner sama-sama. lepas tu, mula lah buat benda bukan-bukan. pergi Gym Terbuka dekat tengah padang. then pergi jalan keliling Kolej Siswa Jaya malam-malam. tangkap gambar tengah jalan. & lastly, buat suprise birthday party untuk si Azzuwa Syafiqa. :)

kepada;
Syafa, Mimi, Sarah, Aqil, Fafa, Seha & Jua korang semua terbaekk lah!
AWAS! kanak-kanak sengal terlepas.

5 comments

sophie said...

Saya sgt tak suka calculus..;)

Nana said...

haha. calculus busuk. :P

ForWhat Mok said...

haha... mcm dah abez exam calculus.. bkn test.. hahaha

stupanaseh said...

oit. cube tgk balik gmbr ni betul2... ape tuuuu??? hihihih

Nana said...

syafa: haha. tu la pasal. mcm dah abes final ja. ;P

kak ifa: apa? kenapa kenapaa? haha