tapi tapi, ini kerja budak master

lapar lah. kenapa dengan perut ni? tolong jangan mengada sangat nak makan banyak-banyak boleh tak? hish.
_______________

sekarang tengah buat projek Fluid Mechanics - Detention Pond dengan rakan sekumpulan. wuih! tersangatlah memenatkan. seriously. dah lah plan bersepah sana-sini. banyak gila. tapi tapi, satu apa pun tak reti. budak Degree buat kerja yang budak Master punya? err. pengsan kot. haha. tapi tapi, i discovered something tonight! that i can read & understand (boleh la jugak) plan-plan tersebut. woot woot! Alhamdulillah. maknanya boleh jadi arkitek la kan? hee. 

hasil kerja. :)


arkitek masih lagi menjadi cita-cita. 

No comments