sekejap je, dah habis dah?

lagu Akhirnya - Camelia & Innuendo dah stuck dekat dalam kepala untuk sepanjang hari ini. kenapa? entahlah. lagu tu sedaaap. comel je, sweet-sweet je. o'oh! jiwang ke? MANA ADA! haha. 
_______________

boleh tak nak pengsan? or or, if tak pun, nak tidur, & tak nak bangun bangun dah. boleh tak boleh takkkk?! wuu. penatlahh. sekarang ni semua assignments berlungguk! last minute kena buat itu dan ini. dengan test lagi. dengan assignments lagi. macam mana ni? haih.

malam ni kena prepare untuk presentation Harvard Case Study untuk hari esok. rakan sekumpulan; Amilia, Sze Hein & Aizat, malam ni 8.30pm jumpa dekat cafe okeng? kita kena perah otak masing-masing. semua orang jangan tidur ye? esok, semua satu kelas mata macam panda. haha. 

kelas terakhir untuk semester 1, tahun 1 sudah berakhir. 

2 comments

ForWhat Mok said...

case study sudah settle!!!!
muwahahahahahahahahahahaha~~~~

Nana said...

haha. kan kan? woot woot! aman dunia. :D