ohana means family

nafsu makan semakin menggila sekarang. oh tidak. gemukkah saya? 
________________

terasa rindu sangat dekat mak. rindu dekat abah. rinduu dekat adik bongsu, Syakir. dekat adik yang ada dekat MRSM Pontian, Johor, Syafirul, rindu jugak! dekat abang yang ada dekat Moscow, Russia, gila lama tak dengar cerita. rinduu lah! even dekat si gemok yang berbulu, Garfield & Ginger. rindu mereka semua. 

nak balik rumah boleh tak? rindu rumah sangat-sangat. walaupun baru je balik sekejap, jumaat yang lepas. tapi rasa tak puas. nak spend time dengan mereka lagi. rindu mak sangat-sangat. tadi bersembang dengan Syakir, lepas la rindu sekejap. katanya, abah ke Johor. & akan balik esok. abah pegi Johor tak ajak! kakak nak pergi UTM Skudai, nak jumpa someone dekat sana. HAHA! memang tak la dia nak bagi. :P

dah berjauhan dengan family, dekat kolej/kampus ni, kawan-kawan je lah jadi peneman setia. segala cerita dikongsi bersama. bergelak ketawa bersama. nak membebel pun semua dekat dorg lah. haha. ohh. tak lupa juga dekat si jantung hati. hee. kamu nombor satu di hati saya. i love you lah sayang! hee.
 ohana means family, family means nobody gets left behind. :)

2 comments

ifah said...

si jantung hati mesti tak tgl! huhuh

Nana said...

HAHAHA. kak ifaaaaa. xD
tanak bla eh?
uishh. malu saya. haha :P