no exception

kempunan yang amat sangat nak pergi shopping. nak keluar! nak keluar! nak keluaaaaaaar! :(
________________

omigosh. minggu ini sangatlah hectic. HELP! 
serious rasa lemas gila. macam dapat rasa, air tu dah dekat paras hidung dah. tergapai-gapai nak sedut udara. haih! banyak benda betul nak kena buat minggu ni. assignments? tayah cakap lah. lecturers semua pun nak bagi time-time ni jugak kan? hmpfh. 

makin busy dengan semua benda-benda alah ni, makin saya tak lalu makan. padahal ada gastrik. adei. tak boleh nak sumbat dah weh. serious. hm. all i can do is now, survive. yes, thats it nana. you have got to survive. you're a big girl. you can do it. :)

wahai pensyarah², stop bagi kerja boleh tak?
currently reading: Dear John by Nicholas Sparks

2 comments

stupanaseh said...

jom join kem MADI. hlg kn tension. hehehe

Nana said...

haha. taboleh pegi la MADI tu. sorry :/