musim berjangkit

kenapa semua benda sekarang ni mesti berkisar pasal perkahwinan? uish. tension betul! dekat Facebook pun, rata-rata cakap pasal nak kahwin lah, wedding date lah, kenduri lah, fairy tale wedding & macam-macam lagi. 

even kawan-kawan saya sekarang pun semua makin galak je. semua dok pakat post status, post comment kata nak kawen. adoii. korang!? haha. (kepada yang berkenaan, silalah terasa. HAHA!)
tolong la jangan comel sangat. ;)
nanti kenduri jangan lupa jemput eh. nak jugak tengok isteri/suami si rakan-rakan. hee.

ada jugak antara ramai-ramai kawan saya, ada je yang dah bertunang. tahniah diucapkan buat kamu semua. semoga berbahagia bersama tunang tersayang. dah bergelar tunangan orang tuu, jaga lah diri ye? jangan dok galak pi menggatai. HAHA. 

suka pabila tengok orang di sekeliling sangat bahagia. saya juga akan turut berasa bahagia bersama. :)

ehem. sayangg, bila tarikh untuk kita? eheh.

4 comments

hardroad corner said...

nana!!ok fine..
aku terasa..
hahah..
ko kne wt interview kay...
ko amek cri2 prince la..
sng..
ati aku pon sng jer..
hahah
kyrel!!ko khwin cpt skit!!
dh lpar nsi minyk!!

Nana said...

HAHAHAHA. SHIDAAAAAAAAAAA!
sengal eh mu? hahahaha xD
tade maknanya aku kawen dulu. aku rasa cm aku makan kenduri ko dulu je weh. aha :P

btw, hm. okay okayy. aku jumpa calon aku bgtw ko ehhh. haha. kat UTM KL ni byk handsome2. hahahah

stupanaseh said...

jgn lupe ajak sayye. hehehe

Nana said...

haha. bukan kak ifa dulu kee? :P