oh. lambat lagi.

geram je bila fikir esok dah kena balik UTM balik. haih. nak duduk rumah boleh tak?
abahhh, kakak pening kepala lahh, tak boleh pergi kelas. heee. :P
_______________

hari ini penat pusing 1 Selangor. dari siang sampai ke malam, berjalan je kami bertiga (mak, adik Syakir & i). mula-mula ke Kelang, rumah saudara, ada open house. then pergi melawat rumah sepupu pulak. then ke Shah Alam, ke Plaza Masalam. then ke rumah pakcik di Seksyen 7. then ke Plaza Alam Sentral. then ke McD SS15. then baru balik rumah. WHOAAA! patah kaki wooo. 

dah lah time dekat Plaza Alam Sentral tu cari kereta tak jumpa. ktorg tak ingat parking kat mana. because tak familiar dengan tempat tu. habis sesat dekat basement parking. hahah. serious nak tercabut da kaki dari badan. tapi, sangat-sangat puas hati sebab dapat keluar berjalan. SUKA! hee :D
oh. and happy sebab baru je beli bag baru. && cincin baru. ada duit, beli lagi. woot woot! ahaha.

and, yang nak dijadikan cerita, sepanjang hari ni, merata-rata tempat pergi, semuanya mesti ada kaitan dengan perkahwinan. dengan kenduri. dengan wedding invitations. dengan kak kahwin. dengan wedding planner. macam-macam! ish. tension je tengok. AHAHA!

dah tu, mula la perangai gila-gila, "mak! kakak nak baju ni untuk akad nikah, baju yang ni untuk wedding reception, yang ni untuk blablabla (sudah mula merepek).." geram rasa tengok baju pengantin semua lawa-lawa. ada yang kembang. ada yang manik-manik. macam-macm pattern ada. wuh! mak cakap, "ha. kakak lawa la pakai baju macam ni. kakak kan tinggi." hahah.

even ktorg pergi ke Plaza Alam Sentral untuk beli bunga (mak nak untuk hias rumah), dekat ground level ada exhibition pasal wedding. wargh! baju pengantin banyak lawa-lawaa! haha. even bunga-bungaan pun macam bunga orang kahwin dah. adoi. tekanan jiwa. hahah. :P

the best part is, my brother Syakir & i, jadi gila habis tadi. we were as silly as anybody could ever get. we made fun of everything. and didnt care even if we look stupid. we laugh our lungs out. haha. 
gosh, i love that guy. :)
 
 
 
because family wont judge you for who you are. :)

No comments