Jamuan Raya UTM KL

tiba-tiba teringin nak minum susu lagi. padahal pagi tadi dah telan satu kotak susu coklat dah. hmpfh. rasa tak puas sebab tak minum susu full cream. dah habis dah dekat mini mart. wuu. yang tu lah sedap! kenapa takde? hee. :D
________________


whoaa! majlis tadi sangat best. best kenapa? sebab banyak tangkap gambar. heee!
makanan? boleh tahan la sedap. sorry saya makan tak habis ye. haha. tiba-tiba perut tak nak terima. ngada sungguh perut ni. oh oh ohhh. the best part? ada TNC kot. and sape tah lagi. NC patutnya ada sekali tapi dengar khabar beliau outstation, ada urusan penting. takpee. TNC pun dah cukup hebat dah. meriah dah majlis. :)

nasib baik kelas Calculus takde pukul 2pm tadi. if tak, lepas-lepas makan je, kena naik atas, belajar pulak. memang tidur la kot! betul tak kawan-kawan? hahah. 

these are among the amaaaaaaaaazing people i know; 
 
 
 :)

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

kenapa ramai pakai ungu?

kamu paksa aaa?

:p

Nana said...

haha. tak lahh. secara kebetulan.
thats why saya sakan tangkap gmbr dgn dorg :P