Kenduri Raya KKDK

dah nak pukul 4 pagi, still tak tidur lagi. tadi on the phone dengan si jantung hati sekejap. so, now nak online, tulis blog then tidur la kot, insyaAllah. esok kena ada dekat campus 9.30am. *sighs*
________________

tak ada benda special yang jadi semalam. semuanya plain saja. except the fact that, lunch semalam, hanya makan nasi separuh senduk, ikan keli & sayur kacang panjang. SAHAJA. makcik cashier terkejut tengok isi dalam pinggan. tapi tapi, cuba teka berapa ringgit? RM2.50. hahaha. kawan-kawan terkejut gila. dorg ckp, "baik ko amek lauk saja, then amek nasi ktorg. kenapa makan sikit sangat nana?". tak ada selera la kawan-kawan. nak buat macam mana. :/

so malam tadi ada Kenduri Raya Kelab Kaunseling & Kerjaya (KKDK), dekat Bilik Gemilang, Blok C. ktorg semua plan lah nak pakai baju kurung ramai-ramai. nasib baik pakai baju kurung. if tak, ktorg je yg pakai baju biasa coz yang lain dalam bilik tu, semua berbaju kurung & berbaju melayu. fuhh! selamat. haha. 

malas nak cerita panjang-panjang. mengantuk. nanti esok tak terbangun pulak ke kelas. nak tolong kejut si jantung hati lagi nanti. hee. letak gambar saje lah. :P

mereka semua hebat. :)

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

comelnya baju kamu tu!

:)

Nana said...

baju lama tu akak. aha :)