itik bertelur, ayam menetas

pagi tadi dah selesai dengan pembentangan Tamadun Islam & Tamadun Asia (TITAS). esok pulak, kena buat pembentangan bab 6 & 7 untuk Fluid Mechanics. AUTOCAD untuk Lukisan Kejuruteraan tak buat lagi. haih. then weekends busy pulak dengan kem sana sini. wuu! tulunnnn.. :(
________________

"air pasang pagi, surut pukul lima,
nyonya bangun pagi, siram pokok bunga,
pokok bunga melur, tanam tepi kolam,
itik bertelur, ayam menetas...

blablabla."

entah kenapa tiba-tiba boleh teringat dekat lagu ni. terkenangkan zaman kanak-kanak dulu. besttt je jadi budak-budak. tak payah nak fikir masalah apa-apa. main je ada dalam kepala otak. makk, kakak nak masuk perut mak balik boleh? HAHA!
**
tengah hari tadi at 2pm, ada photoshoot di tengah-tengah Dataran Ilmu UTM International Campus, KL. hee. semua pakai lawa-lawa today. err. lawa ke? memang plan pakai tudung hitam & seluar hitam. because ktorg tau nanti kena pakai jaket. tengah-tengah panas terik ye. terima kasih. haha. tapi tapi, it turned out to be great. 1-SAW had so much fun taking the class photos. either formal atau candid, semua pun lawa dan kacak belaka. :)

inilah dinamakan rakan baik.

2 comments

hardroad corner said...

nana..jeles nye tgk pic tu..
rindu pic kte dlu2 kt mtrix..
isk3..
miss u..

Nana said...

if kat sini, yg ni la kwn baik aku. if kat matrik, korg la. :')
rinduu sume sgt2.