i'd only think of him

nak balik ke rumah ke tak eh esok pagi lepas kelas ganti Calculus? tapi tapi, mak ajak pergi Pontian, Johor. ke MRSM Pontian. sebab mahu melawat adik, Syafirul yang ada dekat sana. lama sungguh tak jumpa dia. rindu pulak. tapi tapi, ada assignments jugak. ada test next week untuk di-study. tapi tapi, IC tak ambil lagi. kad ATM Maybank pun tak buat lagi. haih. macam mana eh? sighs!
_________________

tadi terbaca satu artikel ni. comel gila. 

quote of the day: 
"Kadangkala perkara tercantik dan terbaik di dunia tidak boleh dilihat, dipegang. 
Namun begitu… ia boleh dirasai dalam hati.”
i have my own perkara tercantik & terbaik here with me. :)


No comments