fire drill

rindu si jantung hati lah. macam mana ni? :(
________________

tiba-tiba tadi, tengah syok je lepak study Fluid Mechanics dekat bilik, satu Kolej Siswa Jaya black out pulak. mula-mula ingat "alahh.. benda biasa je kot. sebelum ni pernah black out jugak. buat biasa je dah." tapi dengar dekat luar pintu, semua dah kecoh-kecoh. then, ada orang ketuk pintu suruh turun bawah ke padang sebab ada fire drill. adoi! tak boleh ke buat hari lain? banyak assignments lahh. wuu.

tapi tapi tapi..
sempat jugak ktorg semua bergambar. nasib baik tak ada yang rentung. HAHA.
kami memang gila bergambar, sekian.

No comments