err. bakat terpendam?

currently, dekat surau Tingkat 3 Office TNB Subang Jaya. sebab kena tunggu mak habis kerja, baru boleh balik rumah sekali dengan dia. haih. abahhhh, kan kakak dah cakap suruh beli kereta untuk kakak. kenapa abah tak beli lagi? eheh. :P
_________________

alangkah gembiranya hati, hari ini kelas Calculus & Fluid Mechanics batal. WOOT WOOT! ahahaha. and kelas Lukisan Kejuruteraan (LK) cancel dibawa ke pagi. weehee. kadang-kadang, ni yang rasa best ni bila kawan-kawan sekelas semua dari area KL. semua pun nak balik rumah. hee.

oh. benda yang sangat menyeronokkan dalam kelas LK, seperti biasa, AUTOCAD! hee. hari ini belajar tulis text. 'dtext' lah. 'mtext' lah. macam-macam. it was fun! tengok lah. ia boleh juga digunakan sebagai medan untuk mengembangkan bakat yang sedia ada. kononnya lah kann. ;)

mula-mula, ikut lagi arahan yang diberi, buat lah segala text-text yang disuruh. test sana, test sini. 
BUT! i did it in a different way. more creative. ceyy kunun.

selepas itu, mula melalut. =.='

see seeee..buat town sendiri! hahah. yang orang tinggi tu Aqil, yang bulat-bulat tu, Syafa,  & yang kecik pakai skirt tu, Seha. HAHA!
my town ada traffic light lagi. tengok ni.. ahaha!
heheh! sukeeee. lama tak melukis. agaga. :P
even kawan-kawan yang lain pun lebih kurang jugakk. sama je perangai. im not alone in this okayy. heh.
hakcipta terpelihara: Eza Azwa
hakcipta terpelihara: Erma Syamimi


see. semua orang ada bakat terpendam dalam diri mereka. HAHAHA!

and this. this is my final drawing. :)
kami, pelajar 1-SAW memang berbakat besar. HAHA!

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

yang last tu...

*ehem*

hahaha..
berbakat aaa kamu2//

Nana said...

er err. yang last tu, err err.. haha :P

terima kasih akak. hee. xD