boleh gila tahu?

malam semalam mak kata dia pergi dating berdua dengan abah ke Sunway Pyramid. wargh. jeles gila! mak saja-saja bagitahu, nak bagi orang dengki. pastu dia gelak-gelak. ish. sampai hati. takpeee. ohh Sunway-Pyramid-rumah-keduaku-yang-dirindui-tersayangg, tunggu ye, nanti saya pergi melawat awak. sekejap je lagi. tunggu tau? hee.
sayanggg, jom teman i shopping kat Pyramid? 
_______________

haih. tengah hari tadi selesai sudah Re-test Applied Mechanics dekat DK2, Blok C, Kolej Siswa Jaya, UTMIC Kuala Lumpur. ha. amek. alamat penuh. geram punya pasal. hahah! macam mana test? err. 
Prof, kami semua nak re-test lagi boleh? eheh. 

sekarang ni tengah serabut pasal Project Fluid Mechanics - Detention Pond. haih. nak kena submit hari Isnin. sekali dengan PowerPoint, presentation, report & segala macam lagi. tapi, apa pun tak buat lagi. semua satu kelas 1-SAW pun belum buat lagi. malas hebat kan kelas kami? ni yang sayang lebih ni. HAHA.

tadi buka page KKDK di Mukabuku, nampak ni. 

4 comments

ForWhat Mok said...

mmg siyes muke aku muke org bgn tido sbb kelaparan... buruk!!!! >_<..
aku dah remove smua tag aku.. huhuhu

Nana said...

HAHAHA. xD

LORD ZARA 札拉 said...

re-test selalunya lagi susah~

>.<

Nana said...

betul. :/