bila dah cancel naik gunung

almost finish on reading my book, Dear John by Nicholas Sparks. hee. best cite dia! 
granted, you guys should go buy one. :)
________________

its saturday & tiba-tiba hari ini bangun awal pulak. kenapa? entah.
amazingly, tiba-tiba mata ni terbukak pada awal pagi. haha.

nak pergi bilik kawan-kawan, dorg semua tak ada. ada yang pergi Kem KKDK dekat Hulu Langat. ada yang pergi naik Gunung Senyum dengan MPM. ada yang balik rumah. haih. this is my first weekend dekat Kolej Siswa Jaya. yes, i repeat, FIRST! if tak, before this, khamis malam jumaat je, confirm hilang. confirm tak ada dalam bilik. sure dah ada dekat rumah. then, lewat ahad malam baru balik kolej balik. every week ulang rutin yang sama. haha. tapi minggu ni, bila tak balik rumah, rasa lain pulak. 
macam ni rasanya duduk kat kolej pada hari minggu eh? 

haha. 
bila ada kelas ganti pada hari yang tak sepatutnya 
ada kelas iaitu Jumaat, ini lah jadinya.

No comments