akhirnya dapat jugak

sekejap lagi nak pergi celebrate birthday Aqil dekat bilik sebelah. ada makan kek. hee. sukeee. :D
HAPPY BIRTHDAY FATIN AQILAH!
________________

memandangkan hari ini kelas hanya ada pada pukul 9am-11am dan 2pm-4pm, pukul 10.30am lagi ktorg dah keluar dari kampus. Prof. Krim bagi kelas keluar awal. habis cepat. woot woot! ahaha. so, ktorg pun, apa lagi. plan ramai-ramai (7 orang) untuk pergi Jaya Jusco dekat-dekat area sini. best. walaupun ada 5 orang classmates  ktorg dapat pergi KLCC Convention Centre coz ada event apa tah. BUT still, JJ pun okayy juga.
the best part? dapat SHOPPING! hee.

tak beli banyak pun.
setakat 5 helai baju je. HAHA. :P
some of the girls of 1-SAW, Ramadhan 2010.

No comments