"adik nak kahwin tak dik?"

next weekends kena pergi Ekspedisi Mendaki Gunung Tebu pulak. haih. 
tak dapat tengok wedding Dr. Sheikh Muszaphar live kat TV3. wuuu. ahaha! :P
________________

2 hari balik rumah, 2 hari tu jugak lahh ianya dipenuhi dengan aktiviti berjalan ke sana ke mari. 
keluar dengan mak saya ye? bukan orang lain. terima kasih. since abah balik kampung, apa lagi? joli katak lah! hahah. boleh keluar shoppinggggggg. thats the best part! hee. 

pagi tadi je, pergi Stadium Shah Alam. ada car boot sale whatever stuffs yang selalu ada on weekends tuu. then pergi shopping dekat Plaza Alam Sentral pulak. after pergi singgah office mak. dekat sana exhibition pasal wedding² ni tak abes lagi eh? adehh. tensen sungguh. 

tiba-tiba tengah lalu kat situ, kena tegur dengan sorang lelaki yang tengah kerja situ. 
"adik, adik nak kahwin ke dik?"
tergelak kot! hahah. then mak yang tolong jawab, "sekolah lagi ni."
"ohhh.. sekolah lagi? habis sekolah adik kahwin ye dik?" 
time tu, pusing belakang, pandang dia, "err.. ye la. yee yee. haha." 
orang itu, sangat tanak bla.

today, overall, shopping for my stuffs sahaja, tidak termasuk barang-barang untuk mak & syakir ;
baju (2), tudung (3), compact powder (1), sabun (1), dental care stuff (1). hee. nanti beli lagi. :)

sayang, kita kahwin pakai ni ye nanti? HAHAHAHA!

1 comment

hardroad corner said...

bapak awal giler ko rncng nk pkaI PE KHWIN...
kyrell...
ko sbr je la..
mang nana neyh ske merancng...
sgt ske mrncng...
hahaha..
ank plak cemner nana???
bpe org??
rncng x g???
hahahahhaha