no comment ye.

merindui orang yang sedang berada di Skudai, Johor. cepatlah pulang, wahai si jejaka. :')
_______________

(sila rujuk blog post di bawah)

untuk membuktikan betapa penatnya malam semalam, ni gambar yang telah ditangkap secara sorok-sorok guna my phone. macam mana boleh guna my phone pun tak tau lahh. padahal time tido ni, phone tengah ada dekat tangan kot. memang sah tido mati terus tak perasan. haha. 
tengah hari tadi, terkejut tengok dalam phone's camera album, tiba-tiba ada gambar ni. tanya semua, siapa yang amek gambar ni, tiba-tiba mak gelak. SAH! mak yang amek. hahah.

ni dekat rumah Mak Cik Fatini. punya penat, tak kira. nak tidur jugak! hahaha. 
sayang, if u baca ni (i tau u baca), u jangan ngada nk gelakkan i eh. wuekk! hahah.
dahsyattt sungguh. haha.

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

Tido pakai spek ke tu Nana?

Nana said...

haha yeahh. ngantok gilaa. tak heran da spec tak bukak. :P