my most favorite

game BAKING LIFE di Mukabuku sangattt lah addictive. haih!
______________

kawan-kawan selalu bising,
"nana, ko dah ada banyak sangat dah lipgloss! kenapa nak beli baru lagi?"

"nana, bukan ko da beli ke yang baru haritu? nak beli lagi?"

"nana, ko pakai ke semua lipgloss yang ko beli ni weh?"

HAHA! kenapa mereka semua berkata begitu? sebaaaaab..
tengoklah koleksi lip gloss di bawah:

and its all MINE!

ada berapa jumlah kesemuanya? 12. so far.
& akan bertambah. hee.
dah MINAT. & dah SUKA. nak buat macam mana. ;)

LIKE LIKE!

6 comments

Din said...

kuih raya laku sgt, sbb tu addictive.
em, lipgloss..aiya!! eh,knp ade pngasah pensil kat ctu??? haha

Nana said...

time musim perayaan eh? haha.

oh. itu untuk eyeliner laa. sharpener utk eyeliner.

Din said...

haha..mybe la. tp xbasi ke buat awl2 kuih2 2?? haha..

oh yeke, i dah tau la.saje nk mlawak, tp xjd.haha

Nana said...

takk. ada je customer dtg beli. haha. ;D

eh? ngada. hahah.

LORD ZARA 札拉 said...

pitam daku tengok~

kih3~

Nana said...

pitam kak zara? tu baru sikit tuuu. hahaha :P