mine ; fight for this love

i am currently totally into Taylor Swift's song, Mine. oh oh ohhh. && Fight For This Love - Cheryl Cole.
omigosh. i've been singing it all day long. anywhere everywhere. haha. 
_________________

muka mengantukk sangat sekarang. tapi kenapa tak boleh tidur? haih.
dah lah petang tadi penat berjalan ke hulu ke hilir. ke sana ke mari. 
pergi open house lah, PKNS lah, USJ 11 lah. 
badan serious penat gila now. tapi kenapa mata ni tak nak sahut panggilan katil? adei. =.='
 sekarang ni if pegi shopping pakai baju raya, orang tak kisah. 
cuba if bukan bulan Syawal?

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha...
tahu takpe.

:)

kak zara dok berjalan kat melaka, pakai baju kurung, pun orang cam "err, budak ni baru balik beraya kot?"

hahaha~

Nana said...

apa salahnya pakai baju kurung (tradisional) pergi shopping kann? ianya still pakaian. haha. mcm2 la dorg. ;)