makan.

dah 2 hari dah balik ke rumah, tapi bag luggage yang isi barang-barang dari UTM still tak terusik lagi. bawak balik kampung terus lahh! HAHAHA.*teruk sungguh.
______________

again, berbuka puasa di Hotel Armada, PJ. twice da bukak puasa dekat sana. the first one, minggu lepas. without my brother, Syafirul. this one, since he's back, kita pegi lagi sekali lah. haha. agak bosan coz tempat sama. =.='
tapi nak buat macam mana. abah yang pilih. nasib baik lah pihak hotel tukar menu. if tak, memang makan benda-benda minggu lepas je lahh. haha. 

today tak ada mood (sedih!) hendak bersiap lawa-lawa. so, pergi ke sana tadi main sambar je baju yang paling huduh sekali. da bosan da tengok baju ni sebenarnya, tapi sebab dah MALAS!

mintak tolong pekerja hotel tu tangkapkan gambar ktorg satu family (abang is missing). tengoklah result dia. blurr pulak. adei. sedih gila. =.='

****
 mak selalu dijadikan mangsa untuk bergambar bersama. hahah. belum ada mangsa lain. 
sayang, lepas ni kamu pulak ye? HAHAH. :P

No comments