kurang 1.

bosannya hari ini. duduk rumah tak ada buat apa-apa. haih!
_______________

cuma, yang menggembirakan hati, bila adik tersayang, Syafirul (16 y/o) selamat sampai ke rumah malam ni., daripada MRSM Pontian, Johor. wahh. rindunya dekat dia! :')

esok kami semua akan berbuka puasa di Hotel Armada, PJ lagi sekali. but this time, Syafirul join sekali. kurang satu saja, abang.. Syahmi. :(
wahai tahun depan, cepatlah datang! so that abang boleh balik. 
 gambar kami adik-beradik pada zaman batu. haha.

_____________
HAPPY BIRTHDAY to my coursemate, ONG JIAN LEIK!
you're 20 years old now, dude. have a blast! ;)

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

kami hari ni dah cukup semua~

=)

adik kat MRSM, kat IPG, kat SBPI dah balik, dah cukup setengah dozen adik beradik~

kih3~

sila paksa abang kamu balik next year~jadi kamu boleh hilangkan rindu pada dia~ ^__^

Nana said...

setengah dozen? bestnyaa ramai. haha. bila dah berkumpul tu, mesti macam2 cerita nk cakap. ;D

oh mestilah kak. dia WAJIB bawak saya shopping. wee.