just.. random.

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke-53! :)

_______________

penat berjalan ke hulu hilir hari ini. cukup tawaf 7 pusingan dekat Shah Alam. HAHAH. pergi Kompleks PKNS lah, Pasar Moden lah, rumah makcik kat Seksyen 7, blablabla. dah lah orang ramai gilaa! omigosh. tin sardin pun kalah. =.='

tengah dok bershopping dengan mak tu, sempat jugak lah tengok keadaan keliling. suka perhatikan ragam orang ramai. i dont know why, but i find it interesting. macam-macam jenis orang, macam-macam perangai ada. kadang-kadang bila tengok dorg, nak tergelak pun ada, kadang-kadang rasa pelik, tapi, dari pemerhatian tu jugak, bagi saya lah, personally, saya belajar. belajar through pemerhatian di sekeliling secara kasar. tak tau macam mana nak cakap. tapi, itu lah. haha.


p/s: memang hobi sejak dulu suka perhati orang sebenarnya. im a very strong observer person. dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki. hee. watch out! HAHA.

 ****


by the way, 31st august kan? HAPPY BIRTHDAY to my dearest best friend, FARADIBA! you're amazing & always will be. love you babe. happy being 19. :)

gambar zaman bila tah. :)

3 comments

LORD ZARA 札拉 said...

Kat PKNS Shah Alam, ada penjual mee rebus yang handsome gila. kih3~ Bakal doktor yang tersenyum girang menyambut pelanggan

tapi malam ni (Rabu), dia fly balik UK.

Sobs...

Nana said...

wahh. bakal doktor? akak, apa lagi, ngorat lah! HAHAHA. :P

aww. takpe. mintak mukabuku dia. ;)

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~

sudah call semalam sebelum berbuka~

kih3~

^___^

nak g blog pasal dia sat la~