first day in kampung

ohh. rindu kucing-kucing kesayangan, Garfield & Ginger. bagaimanakah mereka di Nursery sana eh? Garfielddd.. jangan gaduh dengan kucing-kucing lain okayy? BEHAVE!
Garfield kan good boy. sayangg dia. Ginger tak apa, dia senang nak jaga. :)
______________

wahh. hari ini sangat menggembirakan!
despite the fact that, perut lapar, everything else just seems so exciting. haha!

perjalanan dari Subang Jaya - Perlis: 10.45pm - 6am
sebab? ktorg berhenti dua kali. agak lama jugak. thats why panjang sikit journey balik ni. haha. 

actually today tak ada buat apa sangat pun. just, duduk rumah saje. tapi, sebab hari ini baaaanyak sangat gelak, so, ia jadi sangat best. i had loads of fun with my siblings, Syafirul & Syakir.
MEREKA HEBAT! :D
not to forget, orang di sana yang senantiasa comel. haha. you made me smile so wide lahh! ILY.

kampung ktorg ada sawah padi kat belakang. tengoklah tengoklahhh. petang-petang boleh je pergi jalan-jalan. hee. jeles takkk? HAHAHA. :P
yang atas ni, lompat menjadi, TAPI.. yang dibawah ni, gelak sajelahh! hahaha.

credits to mak & abah.

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

comel melompat2 ni~

^__^

Nana said...

tiba2 teringin nk buat. saya tak pernah tgkp gmbr lompat, akak. HAHA :P