final day lah kononnya?

woot woot! dah sampai rumahh! CUTI! no more kena naik bas tiap-tiap pagi pergi campus, for this 2 weeks. weheheheee. :D
______________

since today is my last day in UTM before start cuti raya, agak banyakk lah benda pelik-pelik yang tak pernah dibuat sebelum ni, telah dibuat hari ni. contohnya? err. first time tidur dalam kelas. kelas Fluid Mechanics pulak tu. HAHA! Prof, mintak ampun. saya mengantukk sangat. berjaga sampai 3am buat assignment Lukisan Kejuruteraan. haih! nasib baik lah time ni kawan-kawan tengah presentation je. tapi, bila bangun, boleh faham pulak apa dorg sume explain. tak ke hebat tu? hahahaha. boleh buat lagi la jawabnya. woosh. memang tak lahh. taubat tak tidur dalam kelas lagi. haha.

time tunggu bas ke Yayasan Selangor, tade keje untuk dibuat, bergambar lah kami bertiga dekat pondok tunggu bas. hahah. Syafa sudah balik. so, she's not in the photo. :)
3.30pm habis kelas.
& like i said on my previous posts, 1-SAW suka bergambar excessively. tengok je lahh. ahaha.
& semuaa semangat serbu bas! mahu balik. muka setiap satu bahagia gila. hahah! :)

petang, pegi Bazaar Ramadhan dekat tasik, sempat lagi ktorg bergambar. ye lahh, last day pegi bazaar untuk tahun ni. hahaha. semua muka tanak bla. happy ja! comel la korang.

selamat pulang ke kampung halaman, wahai kawan-kawan.
semoga bergembira di Hari Raya. ;)

 p/s:
terima kasih kepada Dr. Ruzanna, our lecturer for subject Calculus, sebab hadiahkan ktorg, budak-budak 1-SAW buku & kurma. rasa macam nak menangis je bila dapat. she's too sweet. :')

4 comments

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

bahagia amat~

ada lagi 3 tahun nak puasa sama2 tu~

^___^

yeay! cuti!

Nana said...

thats why saya cakap last utk TAHUN ni ;P
btw, 4 tahun lagi kak. aha. lameee lagi tu.

LORD ZARA 札拉 said...

takpe~

nanti dah habis, kamu akan jadi cam kak~ I mean, rindu gila nak beli makanan sama2, nak pergi terawih sama2, gi kelas sama2~

hahaha~

Nana said...

betulbetul. sure rindu gila lahh dkt kwn2 nnt. alam pekerjaan mana sama dah. :/