today was a fairytale,

abah tak nak amek nanti, dia suruh balik sendiri cuti raya ni. huwaaa! nak naik bas ke train?
kawan-kawan, mintak tolonggg.. :/
_________________

kelas TITAS & English yang terakhir, (before start cuti raya) tadi sangatlah best. kenapa? kelas TITAS, kena soal sebijik dengan Ustaz sebab bercakap dengan kawan kat depan. hahaha. amekk. tak dapat jawab, sengih je lahh. maaf Ustaz.  HAHAHA. kelas English pulak, free gila. takde buat apa selain group discussion. apa lagi? memang 'discuss' lahh. macam-macam ktorg punya discussion topic. dari satu ke satu. & none yang berkaitan English. HAHAHA.

oh. by the way. today pergi kelas dengan status baru, iaitu sebagai 'isteri' orang. ktorg baru lepas bersanding tengah malam semalam. maaflah tak dapat jemput. nanti beberapa tahun lagi, ktorg buat kenduri, datang ye?  HAHAHA. 

muka bahagia, tak larat senyum dah. :)

5 comments

hardroad corner said...

hahaha...so mcm ner malam semalam???
indah ker???
hahahaha
wt pe jer???
hahahahahahaa
weyh...sengal giler mke ang...
xlrt senyum ea????
meh aku tlg senyum...

Nana said...

woosh! hahaha. tanak bla shida! xD
hm? ha. amek la amek amekkk. aku tak larat da ni. ;P

q.i.s said...

sah tido tersenyum nie malam semalam ^_^

Nana said...

ye la kot. nyenyak gilaa. ahahaha ;)

LORD ZARA 札拉 said...

wah~

tak dijemputnya~