budak gemok yang menggoda

home sweet home. erk. sweet ke? haih. kena buat balik segala IC, Bank ATM Card, License and whatever else. dah beg duit semua hilang. sedih! (sila rujuk post di bawah)
_________________

tiba-tiba pagi ni, rasa rindu sangat dekat kampung halaman di Perlis. bukan apa. rindu suasana dia. macam, bila raya haritu, semua orang ada, berkumpul sama-sama. BESTNYAA! && time tu lah segala new members dalam family berjumpa. siapa lagi kalau bukan si kecil yang gemok-gemok belaka? haha. ;D
memang nak jadi mangsa kena cium banyak-banyak lah kannn? hee. 

dari sekecil-kecil si kecil hinggalah sebesar-besar si kecil. eh? apa ni? 

 AAAAA..! geram!

No comments