the BEST day today

nak balik ke tak hujung minggu ni eh? hmpfh. serabut kepala otak. haha.
_______________

hari ini, kelas sangat menggembirakan. walaupun pagi tadi sebenarnya SANGAT MALAS untuk bangun. sebab hujan sangatlah lebat & sangatlah best untuk tidur. tapi, digagahkan jugak, bangunlah pergi bilik air, mandi. wuu. katil, i love youuu. :/

rakan-rakan 1-SAW juga hebat-hebat belaka. kamu semua terbaekk! ahah.
sayangg gila la kat korang. :)

p/s:
tadi abah call bagitau yang my IC, Lesen Memandu, Kad ATM (Bank Islam & Bank Rakyat), gambar2 & segala kad2 yang ada dipulangkan semula ke rumah melalui peti surat. TETAPI! tidak dipulangkan segala duit-duit. kenapa dipulangkan semula segala benda-benda yang lain tu sedangkan memang niat orang itu untuk mencuri? kenapa duit dia ambil sedangkan yang lain dipulangkan? dah lah sampai hantar ke rumah? kenapa tidak cari saya di kampus? di kolej? kenapaaa? apa motif orang itu sebenarnya? hmpfh.

tak faham sungguh dengan ragam manusia. macam-macam jenis orang ada. kepada Si-Pencuri-Dompet, you have something that belongs to me. nak guna duit yang dicuri tu, awak ingat halal ke? 
sekian, terima kasih. :)

4 comments

syafawati said...

owwh my..
boleh pulak macam tu.
alangalang nak mengamik, amiklaa semua. sama je dosa, kan kan kan..
haihs.

Nana said...

betul. haha. sengal gila itu orang.

LORD ZARA 札拉 said...

dihantar ke rumah?

bongoks benau tu~

mesti dah clear cap jari eks~

Nana said...

haha. tu la pasal. panggil forensik kang. :P