benda pelik-pelik!

hari terakhir berpuasa? WAHH! sekejapnya rasa. dah nak habis dah. ESOK RAYAAAA!
tidak adil untuk abang yang berada di Moscow, Russia. dorg da raya hari ini. wuh. jealous!
_______________

pagi tadi kena marah dengan abah.
kenapa? sebab tak tidur. HAHAHA.
kenapa tak tidur? sebab beronline.
dari pukul berapa sampai pukul berapa? hmm. dari pukul 10pm sampai 4.30am?
memang tak tidur langsung lahh. walaupun sekejap. haha!

kenapa online lama sangat? saje suka-suka.
online dengan siapa? dengan ramai orang lahh.
yang lama sangat tu kenapa? sebab berwebcam dengan jantung hati.
HAHAHA. :D

amekk kau. kena marah dengan abah.
tapi dia just cakap, "kakak! tidur lahh! kenapa tak nak tidur lagi ni?!"
of course, dengan nada marah. err err.. ye abah. haha.
last sekali, dah pukul 4.30am, if nak tidur pun 30min buat apa? 
baik turun bawah, tolong Mak, Mak Lang & Tok masak sahur. lepas subuh baru tidur.
tidur sampai pukul berapa? biarlah rahsia.
haha.

p/s:
SELAMAY HARI RAYA AIDIL FITRI kepada semua!  
MAAF ZAHIR & BATIN. maaf dipinta dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. if ada salah silap, terkasar bahasa, dibuat tanpa sedar tuu.. minta maaf banyak-banyak ye?
semoga bergembira di hari raya. be safe people. :)
saya sayang dia ketat-ketat. :)

No comments