baru boleh jadi contoh, kan?

petang tadi selesai buat permohonan untuk IC baru. sedih jugak sebab IC lama tu hilang. padahal baru je tukar bulan 7 dulu. tak sempat nak rosak lagi, dah hilang. haih! hm. tapi tapi, on the bright side, dapat tangkap gambar baruuu! hee. memang sengih lawa-lawa la tadi kannnn. *kununnya*
_______________

seharian di rumah sangatlah membosankan. walaupun ditemani adik bongsu, Syakir, tapi dia busy dengan game Plants VS Zombies tak habis-habis. sebelum dia amek UPSR tempoh hari, dia cakap dah awal-awal - "kakak! nanti kakak jangan lupa tau amek game plants vs zombies tu dari kawan kakak. lepas UPSR ni adik nak main puas2. kan adik dah bebas tak payah belajar dah."
sebagai kakak yang baik, saya menuruti segala permintaan dia. nahh! 
plants vs zombies for u, dear brothaa. :)
bukan main suka lagi dia. aha.

oh. semalam dalam kelas LK (Lukisan Kejuruteraan), kami semua satu kelas belajar AUTOCAD. software untuk engineering. lepas ni tak payah dah kena lukis-lukis dekat kertas, guna board, guna set square, guna maped, guna whatever semua tu lah. click dekat mouse ja. HEE! 

tengoklah betapa 'tekun'nya murid bernama NANA ni online facebook buat kerja. 

so, apa yang kita belajar semalam?

terima kasih Dr. Shuib.

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

wokey!

comel kentang!

Dr, sila bagi A!

hehehe~

Nana said...

hahaha. terima kasih ;P