bad mood tahap tera square

ada lagi 30 minit sebelum abah akan panggil & cakap, "kakak, dah siap ke? jom pergi. abah hantar." 
HAIH! :(
so, sementara tu, tulis blog dulu. haha.

barang tak pack lagi sebenarnya. HEE. if abah tau, memang sah dia bebel gila lahh. hahah. nak buat macam mana abahh? kakak serious tak ada mood lah nak balik ke Kolej Siswa Jaya, UTM tuu. kakak nak cuti lagi boleh takk? eheh. ;P

sepanjang hari ni, memang tak ada mood. serious. sampai mak pun perasan. dia tanya tadi, 
"kakak kenapa hari ini senyap je? ada masalah ke?"
wuu. tak nak balik UTM. taknak taknak taknakkk! :(

cheers UTM yang kununnya kata "UTM my heart..", errhhh.. for now, UTM bukan di hatiku. 
rumah? yee sangat! haha. sorry. 

i have to go pack my stuffs. oh snap.

No comments