air mata mengalir lagi

program Culture Sports Competition '10 sedang berlangsung di Kolej Siswa Jaya, UTM International Campus, KL. daripada hari rabu, sampai hari ahad ni. huwaaa! tak boleh balik rumahh. :(
______________

beberapa hari lepas, broadband ni buat hal. tapi today, try online tengok, eh!? boleh guna pulakk. ni yang sayang lebih ni. time orang betul-betul tengah stress, dia berikan kerjasama yang amat hebat.
syabas Maxis Broadband! HAHA. 

actually, disebabkan dah lama gila tak online (padahal baru 3 hari), banyak benda nak membebel kat blog ni. tapii, dah lupa dah semua benda. kenapa? sebab sangat tak ada mood at the moment. kenapa? masalah rumahtangga. hahah. nahh. there's something that seems to bother my mind constantly. and i cant get it out of my mind. haih. God, please help me. :/


Garfield, Ginger, rinduuuu korang.
nak peluk, nak cium. nak balik!

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

mama dah rindu tu~

hehe~

Nana said...

kakak. bukan mama. haha ;)
ni adik2 ni. ahahaha