semua lembik

first day of puasa. semua orang lemau dalam kelas. hahah.
bajet la korang! gedik lebih. :P
tapi tapi, yang comelnye, ada one of my chinese friend pun puasa jugak. AWWWW.. ni yang terpikat nih. hahah. nak ngorat la nanti. wee.

bawah ni, muka letih je semua time tunggu bas. :)
tapi sempat lagi tangkap gambar. ohh, itu wajib. haha.


btw, tak wish lagi.
SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN!
wahai kawan², puasa penuh ye korang? Allah nampakkk. hahah.
peace :)

4 comments

hardroad corner said...

nana..seriously i miss u..
bce la blog aku t k..
bnyk bnde aku cter..
dlu ble kt mtrix da rmai tmn..so mslah selesai cpt..skrng...blog jer tmn..
tu pun x selesai mslah..
huhu..luv u syg...

Nana said...

aku da follow blog ko da weh. :)
aku baca. kat sana tade ke kwn2 rapat? sal?
hm. ko if need someone to talk to, aku ada je. only one call away. hahah. ;D
be strong babe. ni sume ujian Allah. okay?
hm. aku syg ko jugak. baaaanyak bnyak.

LORD ZARA 札拉 said...

selamat berpuasa buat kamu.

:)

nah, muka ceria2 semua.

Nana said...

selamat berpuasa to you too ;)

muka ceria? hahah. bab bergambar memang semua no 1 :D