sekadar ingin berkongsi cerita,

tadi ada accident dekat dengan Sunway Pyramid. harap orang tu dalam keadaan baik-baik belaka. InsyaAllah.

__________________

today baaaanyak benda buat. asyik berjalan je non-stop. weehee. SUKA! better than duduk rumah saje kan? pagi-pagi lagi dah pegi USJ 10 Taipan. bayar bil broadband. then pegi Sunway Pyramid. woot woot! my second home yand dirindui. haha. rasa macam nak cium lantai je. xD
oh. mak beli kasut! hee. lawa. tengok la sapa pilih. (me). ngahaha. :P
she wanted to buy me a pair, tapi tak ada yang lawa la pulak. nak colour lain, semua yang safe colour dah ada. nak colour vibrant sikit keee. hee. tapi mak bising pulak. "kakak tu dah banyak sangat dah kasut! nak lagi?". errr.. =.='

balik from pyramid, pegi Shah Alam. to my auntie's house. mak nak amek a few stuffs. balik, bersiap untuk pergi ke Hotel Armada pulak. i've posted about this before. 'ni zhe dao ma?'.
dekat sana, WHOA! melantak habis-habisan. ;)
hee. perot ketaaaat. hahahaha.
muka bahagia sebelum amek makanan. :P

p/s:
HAPPY BIRTHDAY to my dearest brother, SYAHMI, who is currently in Moscow, Russia. you're 21 now!
mwah mwahh.

4 comments

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe.

muka bahagia.

=)

dan, selamat ulang tahun pada abang kamu juga. sama tarikh lahir dengan Kak Zara, 29th August, cuma Kak Zara umur 23.

Hahaha.
Age doesn't matter kan? *tetiba*

Nana said...

wahh. today birthday kak zara jugak? HAPPY BIRTHDAYYYYYYYYYY.
semoga panjang umur & murah rezeki. ;)

p/s: akak kena blnje saya la mcm ni. hahah. birthday girl la katakann. :P

LORD ZARA 札拉 said...

kalau UTM Skudai kita boleh consider.

UTM KL?

Jap, ceq pikiaq sat~

kih3~

XD

Nana said...

alaaaa. hahah. akak mai sini lahh. hahah. :P