pukul 4 pagi lagi

dah boleh kata jadi tabiat pulak tulis blog pukul 4 pagi. hahah. kenapa lahhh selalu tidur lambat? habis da nanti tak comel da. err. jap. comel ke? ahaha.

honest, rasa rindu pulak dekat trek.
nak sarung kasut, nak pakai pakaian sukan, wuu... nak berlari balik!
nak rasa balik kepuasan bila berlari tu. wahh.
to me, nikmat dia tak terkata. ahaha. *hiperbola gila.
tapi seriously, best sangat rasa bila berlari. dah minat. terlalu minat. cant help it. :')

ianya dah sebati dalam diri. dari kecik lagi dah ada minat ni. mula sekolah rendah dah masuk pertandingan lawan lari. wakil rumah sukan. masuk sekolah menengah, masuk kejohanan. masuk matrik, pun lawan lari lagi. masuk universiti? insyaAllah if ada, masuklah. tengah tunggu je ni. haha.

nak berOLAHRAGA balik!


time dekat matrik dulu. :)

4 comments

LORD ZARA 札拉 said...

nanti ada SUKAM.

sila masuk. ^^

dan kalau perform dalam SUKAM, boleh wakil universiti. =)

Nana said...

sukam bila?

LORD ZARA 札拉 said...

nanti kat universiti mesti ada war2 kan~

=)

Nana said...

oh yeh? aha. alright. thanks :)
tapi agak2 dalam bulan berapa? tahun dpn or tahun ni?