ni zhe dao ma?

home sweet home lagi! hee. :)

______________

a lot had happened to me for this past two days. tapi macam banyak sangat nak cerita. point form je lahh eh. :)
randomly arranged. haha. ;

1. no assignment for the week. woot woot! HEAVEN GILA!

2. kena kacau dengan pak cik india yang tengah angkat barang dekat campus. boleh plakk dia pegi cakap, "adikk, senyum sikit. wahhh.. cantik lah dia!". nak tergelak la kot. hahaha. then dia cam, "senyum lagi adik. wahh. lawa lah dia. lagi lagi?". i was like, laughing all the way. kelakar la pak cikkk. hahaha.

3. terbukti, lelaki kat UTMIC KL takde yang gentleman. berapa hari da ni buat pemerhatian. terok-terok belaka semuanya. mwahaha. :P

4. my cousin puji "dah makin lawa eh sekarang?". err. butakah dia? ahaha. takk. sama je lahh macam dulu. tak ada beza pun. hahah. anyway, Alhamdulillah. segala puji-pujian hanyalah untuk Allah. :)

5. kawan sekelas, cina, tumpang kereta sekali. balik ke rumah.

6. berbuka puasa dengan kawan-kawan yang gila-gila belaka. girls, korang bengong hebat sengal! HAHAHA.

7. puas hati dapat minum susu hari-hari. if gemok lepas ni, tak tau lahh. ahaha. :/

8. dapat news dari abah mengatakan hari sabtu ni berbuka puasa di Hotel Armada. heh. wee.

9. semakin hari semakin sakit pipi disebabkan oleh seseorang yang berada dekat Johor sana. haha. i love you sayangg. :)

10. potong rambut.

11. beli lipgloss Elianto baruuu. hee! jumlah semua lipgloss dalam tangan: 12. (& semua masih boleh dipakai)

12. tidur tak cukup. tapi tak mengantuk sangat dalam kelas. tak ke hebat tu? HAHAHAHA.

macam ada lagi. tapi lupalah pulak. tadi sebelum nak tulis, ingat tapi sekarang lupa dah. adei. nanti-nantilah. :)

3 comments

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

banyak Nana punya lipgloss~

^__^

Kenapa sakit pipi?
lalalala~

Nana said...

banyaaaaak kak. serious. saya suke lipgloss. sgtt2. sbb tu kumpul byk2. then, ikot mood la nak pakai yg mana. haha :D

sakit pipi? err. haha. tgh bahagia. hee. :)

Anonymous said...

Haih nana. ehm3, yg no.3 kenapa yek tak ada yang gentleman?