jalan tempang lagi

yes. hari yang kedua jalan tempang ke kelas. woot2! yay me =.='
sangatlah terseksa kot. ish. lagi tak tahan bila kena control jalan depan orang ramai.
ada group lelaki lalu belakang ke, depan ke, tepi ke, or ada yang pandang ke, control gila! hahah.
konon kaki elokk je. padahal. Ya Allah. bila kaki kanan jejak kat lantai, sakit dia sedap sungguh. :P

sukan rakyatt..sukang rakyattt.. kenapa yang ni yang kau bagi lepas ktorg semua dah bertungkus-lumus untuk kauu? hahah.
pakcik faiz, sorry ye. :D

oh. harini ke kelas, terasa macam nak melawa tahap max. walaupun kaki still sakit, tapi mood nak melawa tu mesti ada. haha. bila malas, mulalah pakai t-shirt je.
eh. apa melalut panjang² ni? motif post ni cuma nk letak gambar kat bawah ni je. sementara tunggu pensyarah Calculus datang lewat ke kelas, ini lah kerja budak² Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Awam, Universiti Teknologi Malaysia International Campus, Kuala Lumpur. hahah. bangga gileeeee. :P


yang bawah ni pulak, gambar semalam. time kelas English. madam keluar entah pergi mana, ktorg pun bukak lah kedai kopi. hee :D

4 comments

Anonymous said...

nana..bes gyler life ang...
kelas pu best..
hppy gyler..
bes tgk ang x pkai dh bnd alah kt tdung tu..thniah2...bgus btol tok gru yg ajr tu(aku la)hahahahaah..pPE PUN GUD LUCK K... doakan akui n sal kt sni..
dua2 mcm bengong gyler kt sni..
miss u nana..
luv u so much...

Nana said...

hahah. yeahh. aku da tak pakai da benda alah tu. hahah ;D
ada orang siap puji lagi lawa pakai mcm tu. sukesukeeee. hee.
btw, asal life ko kat sana weh? teruk sgt ka? haha. aku kat sini mmg best kot. kwn2 sume sengal & sgt happening. ;)
again, aku paling tinggi dlm kelas. haha :P

ko good luck jugak! aku rinduuuuuuuuuuuu sgt korg sume. :)

LORD ZARA 札拉 said...

kalau Monday kat UTM KL sama tak dengan UTM Skudai?

Kena pakai smart sebab Smart Day?

:)

kalau dulu, asal Isnin je, lambat camne pun, pakai baju kurung, gigih tak nak kena saman..
hehe

Nana said...

yes. kena kena. ;)
ktorg ada jugak smart day yg dah tak smart. haha. ada je yg pakai biasa2.
tade baju kurung pun.