its in the way that,

im home, finally. wahh! i miss home so badly. haha. mommy & daddy, i love you so much. dear adik amir, you're getting taller everyday, i hate LOVE you. garfield & ginger, you guys are getting fatter & fatter every freaking day. tido je yang korang tau eh? gemok! dah la busuk tak mandi. hahaha.

konon macam tak balik berapa tahun je. padahal baru seminggu. cehh.
sebab minggu lepas busy with benda alah TEMMASYA tu, so tak dapat balik. this week, lepas rindu lahh. hee. garfield pun dah rindu kakak ye? nak kakak suap makan? hahah. ngada dia. mak selalu cerita dia tak nak makan selagi orang tak suap. mak marah: "Kakak la ajar dia! dah mengada tak nak makan dah. kakak balik kakak suap dia."
hahaha. garfielddd.. garfieldd.. *he's a cat!

alright so, now im the mood untuk dengar lagu² emotional. haha. why? entah. ada masalah membelenggu diri. *sighs
tiba² terasa macam nak layan lagu Clay Aiken - The Way. tak pernah bosan dengar lagu tu. :)

oh. and tomorrow nak pergi shopping dengan mak. woot2! :D
nak pegi beli baju raya, LAGI. haha. kumpul banyak² sampai pecah almari. YAY!

btw, tolong la dengar lirik dia. omigosh. sangat menyentuh jiwa raga.
to me la, that is. :)
loving it. always always.

http://www.youtube.com/watch?v=5YyBHAsMQ5Y

its the sweetest thing :)

No comments