i got you.

oh, home sweet home. :)
_______

tiba-tiba entah kenapa, pagi ni teringat dekat game Digimon dulu. alaaa. tak tau pulak nama dia apa. tapi yang kita boleh bela 1 binatang benda alah Digimon tu. its a pocket-sized. dulu selalu main. memang benda tu sangat IN lahh. almost everyone ada. almost everyone main. haha. but now? dah pupus kot? entah lah. tak pernah kisah dah. haha. tiba-tiba rindu pulakk. macam best je if dapat main lagi sekali. :P

 ____________________________________

oh. && masalah yang bersarang dalam otak, dah settle. woot2! hee. found the solution. terima kasih kepada kawan². haha.
rindu kawan-kawan dekat KMK :(

2 comments

LORD ZARA 札拉 said...

benda comel tu yang kena beri makan, basuhkan najis, tidor bagai tu~

hahaha~

dah berzaman tak jumpa.
dulu sanggup jaga macam jaga baby~
^^"

Nana said...

hahah. kan kan kannn?
dulu jaga gila benda alah tu. punyalah sayang. xD
tapi best jugak main. cm teringin pulak nk main lagi. :)