hyperactive? nahh. sleepy!

so  today, abah, mak & myself pegi baanyak tempat. why? went shopping for my stuffs. hahah.
i was the only one yang tade baju raya lagi. ktorg pegi Subang Parade, Sunway Pyramid, Anggerik Mall, PKNS & Carrefour. last sekali, dekat PKNS baru jumpa baju. buat penat je jalan banyak². dah lah dahaga gila kot! hahaha :P

abah lah. dia tamau pegi PKNS padahal mak dah suruh pegi sana je. ktorg pun memang dah selalu beli baju raya kat sana. tapi, if dia dah cakap A, jawapan dia, A lah jugak. :)

oh. & i  bought a pair of shoes. dekat Mod je. heels! hahah. boleh tak? heee. saje suke pulak. tade la tinggi sangat. mak marah beli tinggi². dia cakap kesian kat orang lain. nanti jadi macam zirafah pulak. err. okay mak. :/
________
the best part of the day, petang pegi Bazaar Ramadhan. whoa! FOOOOOODS! hahaha.
________

photo of me & my dearest mother at Sunway Pyramid.
 i love her to death. mwah mwahh!

No comments